ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Η εταιρία ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 1999 με εξειδίκευση στις ελαστικές μεταφορικές ταινίες και όλα τα είδη γύρω από αυτήν όπως ράουλα, τύμπανα, βάσεις ραούλων, συνδετήρες, υλικά ψυχρή συγκολλήσεως μεταφορικών ταινιών, παραπέτα ταινιών, πρέσες βουλκανισμού κλπ. Έχοντας εξειδικευμένο προσωπικό στις συγκολλήσεις μεταφορικών ταινιών με εμπειρία πάνω από 16 έτη, συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες και έχει ικανότητα να συγκολλήσει ταινίες τόσο με λινά (EP) όσο και με σύρμα (ST), καθώς και ειδικές ταινίες, όπως ταινίες με παραπέτα και τακούνια, ταινίες υψηλής θερμοκρασίας, ταινίες σωληνωτές, ταινίες με breaker λινού ή σύρματος.

Συνέχισε την επιτυχημένη πορεία της μέσα στην 1η δεκαετία του 2000 και έμεινε στην κορυφή της αγοράς μέσα στην εποχή της ελληνικής κρίσης. Από τις αρχές του 2013, στα πλαίσια γενικότερης αναβάθμισης και εξέλιξης της εταιρίας, έγινε η έρευνα για την ανάπτυξη του τμήματος των αυτοματισμών, το οποίο επανδρώθηκε και οργανώθηκε πλήρως το 2014 και ξεκίνησε δυναμικά τις πωλήσεις και σε αυτόν τον τομέα.

Έτσι σήμερα με εμπειρία 25 ετών στις ταινίες από τον Νικόλαο Λάζο και 15 ετών στους αυτοματισμούς από τον Λάμπρο Νάκη, μπορεί να σας δώσει μια αξιόπιστη-ανταγωνιστική λύση για τις ανάγκες σας.